keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Heippa vain kaikille!

Lomalainen on palaillut jänkhältä ja mukanani toin lumen ja pakkasen tänne läntiseen Suomeen! Paluuni jälkeen ei ole tapahtunut mitään sen ihmeempiä. Enna huolehti Larasta koko lappiviikon ja oli huojentavaa kuulla, että parilla oli sujunut hyvin. Pari päivää mentiin pellolla, jolla Lara intoutui pukittelemaan laukassa. Villiponiini availi paikkojaan ;) Eilinen kouluvalkku peruuntui kovan pakkasen takia, mutta tänään on uusintayritys. Pakkanenkin on vain -14C ja lauhtumaan päin, joten tänään on odotettavissa kunnon rääkki á la Kalle.
Lempparihommaa talvessa! Reipas 600km pääsin ajelemaan. 

LUNTA!!
Avaan nyt blogissani jo vähän aihetta, vaikka oikeastaan minun ei pitänyt. Olen miettinyt koko eilisen päivän ja yön asioita, joten pääni on pikkaisen sekaisin. Minulle nimittäin tarjottiin mahdollisuutta päästä Saksaan valmentautumaan ja kilpailemaan. Kyydit, kämppä, auto, karsina ja kaikki olisi aikalailla järkättynä, jos vain tahtoisin mennä. Jakaisin asunnon kaverini kanssa, jonka kautta (ja siivellä) tähän mahdollisuuteen pääsisin. Yhteyshlö tallilta (kaverini tuttu) on luvannut jo auttaa kilpailulupien yms saamisessa. Joten? Tässä pari seikkaa:

- Enssijaisesti valmentautuisin ja kilpailisin Laralla. Tallilla on myös ratsastuskoulu ja kasvatustoimintaa, joten voi olla, että saisin ratsastaa muitakin hevosia. Tästä ei ole ollut vielä puhetta, mutta uskoisin näin.
Kuvia kyseiseltä tallilta, siellä on mm 1* kenttärata

- En olisi tallilla töissä, vaan ihan vaan asuisin ja hoitelisin omaa hevosta. Tekisin töitäkin mielelläni, jos siihen mahdollisuuden saisin.

- Pääsisin kaverini mukana kilpailuihin, sillä hän kilpailee 5-vuotiaalla samalla tasolla. Pääsisin myös groomiksi kovan tason kenttäkilpailuihin. Jänskää!
Parit kentät ja maneesit..

- Hinnat ovat sen verran edulliset, että asuminen siellä tulisi halvemmaksi kuin täällä Suomessa.

- En ole ikinä ollut ulkomailla (Norja.. autolla), ja laivassakin viimeksi ala-asteikäisenä. Pelkään matkustamista - matkapahoinvointipillerit tanaan!

- Olen töissä Rautiassa. Täytyisi jutella kivikasvoisen pomon kanssa 4kk tauosta töistä. Dislike.
aika hulppeen näköstä!

- Piti vihdoinkin 2 vuoden välivuoden jälkeen hakea opiskelemaan. Ok, yhteishaun voin tehdä, mutta pääsykokeisiin en pääse. Eli jee taas yksi talvi Kankaanpäässä tekemässä työtä, josta ei pidä (asiakaspalvelu ei ole todellakaan mun juttu enää).
kai miellekki pari tukkia löytyy :D

Asiat ovat todellakin vielä aivan auki... Todennäköisesti olisin huhtikuusta heinäkuuhun tai jotain.. Kyydit takaisin yms täytyisi hankkia. Mitä ihmettä mä teen? Onko turhanpäiväistä mennä Saksaan asumaan ja valmentautuman vai jäisinkö Suomeen valmentautumaan? Okei, onhan näiden kahden tason välillä aivan jäätävän huima ero, mutta silti.. Sain jo Nuhiksenkin eilen vollottamaan, kun itkin jo etukäteen miettimistä 4kk:n asumiserosta.. Snif.

Suuri mahdollisuus vai suuri häpäisy?
Jutellaan vielä valkunkin kanssa asiasta :)

5 kommenttia:

 1. ....mähän sanoin jo et meet sinne saksaan !

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti kannattaa! Se voi olla vaikka kuinka kivaa, ja tulee paljon uusia kokemuksia, etkä välttämättä saa myöhemmin elämässäsi tälläistä mahdollisuutta! Mene ihmeessä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) se vaan, että en ole kovin hyvä ratsastaja, kai mut nauretaan pihalle sieltä.. ja tosiaan en ole ikinä ulkomailla ollut, jännitys on jo nyt ajatuksesta ihan älytön!

   Poista
 3. Ehdottomasti kannattaa lähteä!!!

  VastaaPoista