tiistai 21. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Heippa!
Huhhuh! Tuli tuossa viikonloppu vietettyä junttituristina Helsingin ydinkeskustassa. Ottaa kunnon päälle tollanen tohina! Sitä tuntee ittensä kyllä niin juntiks kun ihan fiiliksissä kuvailee jokaisen ''julkkis''rakennuksen tai kun ajelee Salkkarikatua läpi. Mettästä kun ollahan! Tai Landelta. Tai Pöndeltä, miten vaa :D
Larssonin kanssa ollaan vähä hölläiltykkin. Torstaina (piti oikei kalenterista kahtoa) Kalle tuli pitämään estevalkkua mulle ja Petralle meidän oman tallin Pyhäkköön (vitsikäs valmentaja nimesi..). Petra tuli Tessalla. Hypättiin pienimuotoista rataa, joka sisälsi tiukkoja käännöksiä, kolmen esteen jumpan ja 80cm pystyn! Apua. Hypättiin myös tiukemmalla tiellä jotain 70cm pystyä, mutta upeat FEI:n hyväksymät tolppamme ottivat ja hajosivat, joten pysty muuttui jättiristikoksi. Tylsää, juuri kun mua ei ees jännänny korkeus!!
Koin kuitenkin jälleen ahaa-elämyksen ja sain tosi hyvän tuntuman hevosee. Ei mun tarvinnut kuin lyhentää estejalkkareita rei'ällä ja jo alko paikkoja näkyy! Lara meni tosi hyvin ja saatiinkin kehuja siittä hyvästä. Ainakaa en alkanu itkeen 60cm okserilla tällä kertaa, vaan rohkeesti mentiin 80cm pystyä! JEE taputukset hepalle ja mulle :) Lara tuntu kyl tosi hyvältä ratsastaa. Keli vaan oli ihan kamalan painostava ja hiostava, tuli toppikausi avattua! Hiestä märkä heppakin sai ensimmäisen pesun tänäkesänä :)
Auringonpalvoja B-)
Perjantaina oltiin vähän maastoilemassa Hämeenkankaalla. Mentiin aika lyhyt, mutta reipas lenkki, kun huomattiin Tessan pudottaneen etujalasta kengän. Onneks hämeenkankaan tiet on pehmeitä ja Tessa harvemmin on arka mistään.. Laukattiin yks pitkä suora ja Lara tapansa mukaan käyttäytyi nätisti :) Saatiin sitten idea lähteä kahlaamaan järveen. Tessa laitettiin menemään ekana, mutta neiti vetikin liinat kii ja Lara seurasi esimerkkiä nätisti. Molemmat ''fiksut kuusivuotiaat'' siis jäkittivät aaseina rannalla, eikä kumpikaan liikkunut kuin taakse. Mä tulin sitten alas selästä ja taluttelin pärisevää neitiä rantaviivalle ja samalla hätyyttelin Tessaa. Lopuksi Petra alkoi ottamaan kunnolla vauhtia ja Tessa saatiin järveen. Nousin itekkin selkään ja pienen suostuttelun jälkeen Larakin meni nätisti veteen.
''Pitäkää estetreeninne. Mun on liian kuuma siihen touhuun!''
Hetken aikaa palloiltiin rantaviivalla ja vaihdettiin kahluupaikkaa. Tämähän oli ihan eri asia! Lara teki stopin samantein. Tarvittiin taas Tessa vetoavuksi ja taas alkoi kahlaus sujumaan. Laralla on hassu tapa läiskytellä vettä turvalla, aww :) Mentiin lopuiksi sitten ihan ilman Tessaakin veteen ja hyvin meni. Lähdettiin voittajina kotiin!
Lara on jo treenannut laidunkautta varten ahkerasti
Tulossa olisi kauuuhian iso kuvapostaus, heti kun olis läppäri mikä ei kaadu jos lisään kuvan bloggeriin.. Hankalaksi menee. Aiemmin oon lisäillyt puhelimen kautta, mutta nyt tarvis lisäillä ne ihan koneelta. Miks nää tekniset laitteet ei ikinä toimi mulla, menee hermo. Ei mulla muuta :)
<3 Heidi ja Vesipeto-Larhis
Lara tyytyväisenä estereenauksen jälkeen! Puhtoisena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti