lauantai 10. elokuuta 2013

Luvia 90cm 4.8.

Moikka!
Ooohops, vähän on jäänyt kirjoittelu moninaisista syistä, ja kisakuulumisetkin tulevat viikon myöhässä!

tehkää ny jotain! ihan tavarat housuis könötän
Mentiin viimesunnuntaina hyppäämään Luvialle pelkkä 90cm, koska se oli matalin luokka. Edellisenä iltana olin taas letittänyt Laran ja tällä kertaa olin ihan tyytyväinen letteihin. Tällä kertaa myös ohensin tukkaa ennen letitystä!

ihana jälkeenjäänyt könötys
Petra oli mukana Uffella ja tuli myöskin samaan luokkaan. Sunnuntaina aamulla vaihdettiin heppoja traileriin lennosta: Tessa jäi laiduntamaan ponin seuraksi ja Lara lastattiin autoon Uffen kanssa (huom. vaikka Uffe onkin ori, ei se meinaa mitään tammasta. Herra on ruunien perään :D). Jaarittelut sikseen ja itse asiaan!

tää oli PAKKO lisätä. Kattokaa ny. Hyi että kuinka kamala kuva ja kunnon tuuppaus
Verkassa Lara oli ihan kamalan kuuma. Ja ilma oli kuuma. Huohotin ja tuskailin kun neiti ei malttanut kävellä. Kuuman ilman vuoksi en raaskinut ottaa paljoa hyppyjä, muutaman pikkupystylle, isolle pystylle ja oksereille ja tällä kertaa myös molempiin suuntiin. Yhdellekkään okserille en nähnyt paikkaa, vaan tultiin ihan juureen ja verkan ainut onnistunut hyppy oli metrinen pysty (en huomannut, että joku oli nostanut sen niin korkeelle.. hehe). Jännitin taas niin paljon, etten tuntenut jalkoja.

Lartsin mielipide pikkuesteistä..
Ja itse rata oli katastrofi! Eka este = pohjaan. Kolmannelle kamala jättihyppy, samoin viidennelle. Kutonen melkein tuli alas ja ysiesteelle oli suorakulmakäännös ja sen yli melkein kiivettiin paikoiltaan. Oli vielä vesimattokin alla. Vikallekkin tulin ihan pohjaan ja ARGH että olin vihainen itelleni. Larakin vaan kaahotti menemään. Rata oli todella rumannäköinen. mutta puhdas ja aloin taas tuuppaamaan käsilläni. Hyvä etten jälki-ilmottautunu metriin kun olin itelleni niin vihainen!

täs mä ja mun kaksarit
Videoo en julkaise, mutta kuvia kylläkin. Kuvat on kuvannut Kaisa-Maria Jussila.

Petra ja Uffe nappas hienosti 4. sijan. Tässä luokassa sijoittui 7/29 ratsukkoa ja me oltiin sijalla 8. Vähän harmitti kun oli parista sadasosasta kiinni meidän sijoitus, mutta hyvin se tuloksien mukaan meni. Itse vaan en ollut tyytyväinen rumaan ratsastukseeni..Kaikkensa antanut vikalla esteellä (mä, ei heppa)

5 kommenttia: