keskiviikko 13. marraskuuta 2013

HV Polo

Heipodei!

Vuorossa on ensimmäinen brändin esittelypostaus. Ensimmäiseksi merkiksi syyniin valitsin HV Polon.

HV Polo aloitti vuonna 1980 avaamalla pienen ratsutarvikkeen Hollannissa. Vuosien mittaan yritys kasvoi räjähdysmäisesti ja vuonna 2004 lanseerattiin HV Polo. Nykyään HV Poloa myydään yli 15 maassa, sekä ratsutarvike- että vaateliikkeissä. Inspiraationsa yritys saa hevospoolosta ja vaatteet ovatkin hyvin sporttisia. Samall kuitenkin niin tyylikkäitä, että kelpaavat tallin ulkopuolelle. HV Polo tekee todellakin myös tyylikkäitä vapaa-ajan vaatteita. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen brändi!

Naisille - RatsastusNämä Donnat nähdään usein mun jalassa :) Värinä ruskea!

Naiset - Vapaa-aikaMiehilleHevosille


Lara vissiin käski mun ostaa tälläsen?

Alan vakavasti harkita ensikauden kisaväreihin muutosta!


Koirille

Miltäs näyttää? Tuotteet ovat laadukkaita, erityisesti huovat ovat tukevia ja pehmeitä. Itse en pidä sporttisista vaatteista, paitsi ratsastaessa nämä näyttävät hyviltä. Harkitsen vakavasti siirtymistä minttuun kisaväriksi. Jopa parempi puoliskoni innostui noista miesten kauluspaidoista, hyvin koulutettu mies siis!

ps. Kolme valmennusta peruuntui. Lara oli vielä maanantaina kuumeessa, mutta lämpö laski yhtäkkiä tiistaille.. Samoin Petran Unaivalla! Ihmeparannus siis :) Peruin jo etukäteen ensiviikon Joonaksen, kun ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista tunneista velotetaan koko summa... En ottanut riskiä, että joudun taas maksamaan sen, oli syynä mikä tahansa peruuttamaton. Ja nyt voisinkin mennä sinne. Harmi :/ Tässä kuussa siis vain Vaurion ratsutus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti