maanantai 11. marraskuuta 2013

Kuulumisia

Heipä vain!
Pieni hiljaiselo ollut, en oo päässyt kunnolla kirjoittelemaan tietokoneelle, eikä hermot riitä puhelimella bloggaamiseen... ;)


Freejump Collier

Mitähän meille kuuluu.. hmm. Ei oikein erikoista, ollaan väännetty koulua enimmäkseen. Oon menny aika paljon ilman satulaa, koska Lara on huomattavasti rennompi ja hyvän tuntuinen ratsastaa. Eli siis joululahjaksi taitaa tulla reissu satulakaupoille! Onneksi Equipet on hyvää vaihtotavaraa, joten voi olla että otan kaksi edullisempaa satulaa (este- ja koulu) tai sitten satsaan taas kunnon estepenkkiin. Tai sitten jatkan Equipella uusilla toppauksilla! Who knows?

ooomg. omakuva. Tampere Scandic Station
Kohta tuleekin kunnon valmennusrypäs (hauska sana)! Vaurion Villen ratsutus siirtyikin loppukuuhun, plääh. Tänään olisi vihdoin vuorossa Kallen koulutunti, kun aikataulut natsasivat ja perjantaina on Eevan rääkki. Aika koulupainoista hommaa siis! Viimeviikollakin havahduin että oho, jääny taas hyppäämiset välistä ;)

Ja joka postaukseen varusteasiaa! Ostin sen FreeJumpin Collierin. Aika erihyvä vekotin. Sileellä heti käynnissa Lara on päästänsä kevyempi ja toimii muutenkin hyvin, mutta alkaa painamaan ohjalle ravissa tai jotain. Larassa on muutenkin ollut säpäkkyyttä ja virtaa ratsastaessa joten ilmeisesti neidillä on pakkasta päässä, haha. Näkisitte ne kiukkuiset tammalaukannostot (taas sanahirviö)!

Rakkauskengät <3 oli virhe käyttää näitä keikalla......
Yhteen asiaan collier ei auta: nimittäin ohjien valumiseen.. ARGH! Onko mitään vinkkiä miten mä saisin ne narut pysymään käsissä? Jotku monté-ohjat vai ostanko überkalliit Stübbenin kumiohjat (oli muuten tosi mageet ja näytti kaukaa nahkaohjilta)? Vinkkiä vaan kehiin! Ja hei, collier on ihan super ilman satulaa mennessä. Istuminen selässä helpottuu kun on 'tuki'.


Apulanta 9.11. @Americano

Lauantaina oltiin Petran kanssa Ideaparkissa ostoksilla. Sääntö numero 1: Ei hevostarvikkeita (mulle) ja sääntö numero 2:  Ei urheiluvaateliikkeitä (Petralle). Tulikin törsättyä kaksiin korkkareihin, koruihin, baarimekkoon.. eikä ees löytynyt kaikkea mitä piti! Ajattelin, että ostetaan nyt kerralla, tässä kuussa en törsää hevoseen tallivuokraa enempää! Empä. Otinko huomioon nämä asiat:


1. Kengitys sen
2. Tallivuokra
3. Kallen koulutunti
4. Eevan koulutunti
5. Joonaksen estetunti
6. Vaurion ratsutus

noniin hupsista, puolen tonnia menikin niin että humahti. Hyvä minä! -.- Sovitaan sitten, että loppuvuonna ei varusteita osteta. Paitsi ehkä joululahjaksi. Tai muuten vaan lahjaksi. Ja Larahan siis tarvis ja ja... :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti