keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Luukku 4

Moikka!
Luukusta 4 paljastuukin faktatietoutta itse pääpahasta - eli minusta!

1. Ratsastuksen lisäksi harrastan laskettelua, moottorikelkkailua, maalausta, valokuvausta ja pientä remppailua. Tälläkin hetkellä projektina on katon maalaus ja olkkarin tapetointi ;)

no comments..
2. Siviilisääty: avoliitossa. Jaan siis asunnon rakkaan Nuhikseni kanssa!


3. Koulutukseltani olen Merkonomi. Valmistuin v. 2012 äärimmäisen upein arvosanoin (lue: rimaa hipoen)


4. Unohdin mainita, että soittelin joskus ahkerasti bassoa. Rakas Fabio on roikkunut nyt toimettomana seinälläni. Mieli halajaisi taas bänditoimintaan!


5. No music, No life. Kuuntelen paljon musiikkia, päivittäin. Soilwork on nyt tämän hetken luukutusbändi, johtuen varmaankin keikasta, jossa olin 30.11. Muita rakkausbändejä ovat mm. Stam1na, Amaranthe, Rammstein, KISS, Shinedown, Apulanta, Kotiteollisuus, CMX, Linkin Park, Nickelback.. Mitä näitä nyt on. Ps. Backstreet Boysin keikalle maaliskuussa 2014, haha.

Stam1nan nokkamies Hyrde nimmaroimassa kipsiäni @ TRE Levykauppa Äx

6. Sanomattakin selvää, että ravaan keikoilla lähes työkseni. Viimeisin keikka oli se Soilwork.

Soilwork @ Ruisrock
7. Katselen paljon elokuviakin. Kaikki hauskat komediat, romanttiset hömpät ja trillerit menee. Mitään säikäytyskauhua en pysty kattomaan! Tim Burtonin (yhdistettyna Johnny Deppiin) ja Quentin Tarantinon leffat ovat parhautta. En osaa nimetä lemppareita! Niitä on liikaa.

Pulp Fiction by Quentin Tarantino
8. Laran lisäksi meillä on koira! Kääpiöpinserineiti Afrodite, tutummin Ilona, Surku, Surkeus, Iltsu.. Neiti muutti meille huhtikuussa -13 anoppilastani vaihtokaupan yhteydessä. Surkeudelle tulossa oma postaus!


9. Hiusvärini vaihtelee n. 1-2 kuukauden välein. Kaikki muut shokkivärit on käyty läpi, paitsi keltainen ja harmaa.


10. Pelkään ukkosta, pimeää, korkeita paikkoja, myrskyjä, läheisen menettämistä...


11. Aamurutiinini ovat minuutin tarkat. Ylös, meikki, hiukset, ruoka, koiran lenkitys, hampaiden pesu ja menoks! Laittautumisen on oltava valmis viim. 7:15 tai 9:15 riippuen onko kyseessä aamu- vai iltavuoro
tuorein omakuva..... kuvattu 03:25 yöllä
12. Unelma-ammattini olisi tällähetkellä Sisustusarkkitehti/Pintakäsittelijä. Teuvo Lomanin oppeihin?
13. Mua pelottaa, mihin tää maailma on menossa. Lapsille ei anneta tilaa lapsuuteen. Itse aloin meikkaamaan ehkä 8. luokalla, farkut tulivat jalkaani 5. luokalla. Taisin vielä 7. - 8. luokalla leikkiä hevosilla! Miksi lasten ei anneta olla lapsia?

Heidi 15v ripille päässyt. No make-up!


14. BFF, Bestis, Besta, ihkuraxupoxu on Petra. Ni.

miten seki muka valkolakin sai........
15. Tämä kuva oli ensimmäinen julkaistu kuva netissä minusta. Se löysi tiensä ii2.orgiin ja irc-galleriaan.
söpö
vm 2004
16. Mulla oli joskus tosi paha itsetunto-ongelma ja tuntui, etten kelvannut tähän maailmaan. Nykyään olen suht. sujut itseni kanssa, enkä ajattele mitä muut ovat mieltä. (paitsi Petralta kysytään, voiko tässä asussa lähteä baariin). Saatan tehdä hölmöjäkin juttuja julkisella paikalla!

jep, se olin minä joka sitä kiraffia raahas koko ruissin käsissään.
17. Mun on kamala ikävä opiskelua ja koulua. Jopa vanhaa liiketalouden luokkaa on ikävä!

18.  Oon Angry Birds- fani! Pieni punainen lintu kulki mukanani koulussa
Englannin studiossa

19. Nauran helposti - itken helposti. Saatan nauraa väärässä kohtaa ja asioille, mille muut eivät naura. Itken myös lähes aina elokuvien aikana ja elokuvateattereissa. Titanicin jälkeen itkin yli puoli tuntia.. niisk. ps. hävettää myöntää, näin titanicin ensikerran pari vuotta sitten.

20. Mulla on paha ikäkriisi! Ehtoon puolella mennään. Pitäs olla omakotitalo, kultainen noutaja ja farmariauto pihas.. no ei ihan! mut silti tuntuu pahalta, kun se huolettomin aika elämästä on ohi. Mamii.....

Ollapa vielä lapsi..
Haha, tässä nyt oli 20 tosi hyvää fatkaa itsestä! Jäikö mieleen kysymyksiä? :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti