tiistai 24. kesäkuuta 2014

vaihteeks oman elämänsä (XL) malli!

huom! kirjoitettu aiemmin.. jäänyt ilmeisesti julkaisematta? julkaisempas nyt. tapahtunut varmaan yli kuukausi sitten jo, älkää ihmetelkö päivämääriä yms
Suunnattiin Petran kanssa perjantaiehtoon ratoksi Madesjärvelle päin valokuvailemaan. (En muista, onko juuri tämä järvi Mades, mutta ainakin lähellä kyseistä prutakkoa). Ongelmana oli, että olen viimeksi paikassa käynyt ööö vuonna 2009, kävellen Hakoniemen leirikeskuksesta. Silloin oli liki +30 C hellettä, nyrkin kokoisia paarmoja ja upouudet tennarit jalassa ilman sukkia. Siis kuinka ihminen voi olla noin tyhmä? No tää hlvetillinen reissu huipentui kuitenkin mielettömän upeisiin maisemiin. Ranta on pystysuoraa kalliota ja varsinkin nyt auringonlaskun aikaan henkeäsalpaavan kaunis.

Tavalliseen tapaan kommelluksilta ei vältytty, sillä mun superhyvä (mutta lyhyt) muistini teki tepposet. Käännyin - mukamas tutulle - tielle, joka olikin väärä ja päätyi vain keskelle mettää. Pikkubemarilla mentiin kuoppaisia kinttupolkuja bensa aivan totaalisen finito. Ajeltiin sitten vielä eteenpäin ja löydettiinkin oikea reitti (oli oikein puiset opastekyltit ja liikenteen jakaja.. Kyllä, liikenteen jakaja keskellä mettää. Hupaisaa :)). Kinttupolkua ajellessa rupesinkin muistelemaan, kuina kyseinen matka tuntui ikuisuudelta ja vähintään 100km marssilta. Olosuhteet vielä päälle.. Auts!

Paikan päällä vallitsi jo ihana auringonlasku. Samalla meinasi tulla pieni kiirus, että valoa riittäisi. Harmittaakin, sillä joidenkin kuvien laatu kärsi valonpuutteesta... Olisipa rahaa uuteen välineistöön!!
No eniveis, turha sitä on murehtia. Pääasia, että Palomäen kiukkupyllykin saatiin linssin eteen ilman yhtäkään kaakkia mukana. Huippua ja kyllä kuvauksellista likkaa onkin mukava kuvata! Tahtoo lisäääää..

Kuvauksen jälkeen mentiin vielä Stageen kaakaolle ja vaniljalattelle.. oltiin niin pynttäytyneinä, että pakkohan se oli hyödyntää. Samalla sovin lauantaiyön työkeikasta.. Kuvasin Elastisen keikan, mukana oli myös koko livebändi.. Ihan hyviä kuvia tuli, kiitos keikan hyvän valaistuksen ;)

Mitäs mieltä olette kuvista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti