tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kevät on tullut!

Ihanaa, aurinko paistaa, kenttä sulaa ja hevoset ovat intopiukeina!

Lisään tähän postaukseen muutaman kuvan, jossa Lara ja Kulda kirmailevat tarhassa. Kuvat ovat vanhoja, mutta en ole saanut aikaiseksi niitä tänne lisätä. Ne ovat myös muokkaamattomia, koskaa niitä on niin paljon!

Otin yksi talvinen päivä kameran mukaan, tarkoituksena ottaa muutama hieno pääkuva blogiin uudella kameralla. Kävelin keskelle tarhaa, kun yhtäkkiä hevoset lähtivät kirmailemaan. Seisoin ensin vain huuli pyöreänä, kunnes havahduin siihen että se kamera on kerrankin oikeaan aikaan mukana! Harmikseni ainut zoomillinen obiskani rikkui, joten ainoana vaihtoehtona oli 55mm kittiputki, joka ei ole ihan luotu liikekuvaamiseen... Joten pahoittelut epätarkoista tarkennuksista!


Vähän hävettää tää laatu... Mutta parempi kuin ei mitään :) Mitäs piditte kuvista? Aika lyömätön pari nämä kaksi.

Tänään vanha tuttuni tulee Lappeenrannasta asti ratsastamaan Laran läpi. Kyseessä on siis kokenut kouluratsastaja, joten oletan neidin joutuvan töihin. Ja sietäisikin! Laralla on ollut vähän liikaa kevättä rinnassa, mikä ei ole hyvä juttu jos yhdistää näihin mun selkäkipuihin... Otan videokuvaa, joka toivottavasti päätyy myös täänne blogin puolelle.


P,S, Ensimmäisen kerran joudun kohtaamaan anonyymien perättömiä valituksia. Rakas ano, ottaisitko silmät käteen ja lukisit tekstini ajatuksella. Myös sinulle kohdistetut kommenttini, kiitos ja hyvää kevättä myös sulle! Tiedän  kuka olet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti