perjantai 17. huhtikuuta 2015

Huhtikuu

Moikka!
Huh, miten taas on kevät vierähtänyt näin nopeasti... Synttäripäiväkin meni ohi yhdessä hujauksessa! Laralle kuuluu ihan hyvää, sai jälleen tänä vuonna rivin kaltaista rupea jalkoihinsa. Sitä ollaan sitten hoivailtu ja putsattu, joten eiköhän se siittä.

Satulakriisiä podemme jälleen. Huomasin yhtenä päivänä, että satula on aivan liian kapea ja on jopa kuluttanut vähän karvaa pois sään kohdalta. Lara aristi, kun kokeilin painaa siitä kädellä. Aiemmin se ei ole aristanut sään kohdalta, joten mikäpä muukaan voisi olla kyseessä, kuin satula. Laralle on tullut huomattavasti massaa nyt molemmin puolin säkää, hyvähän asia tämä vain on! Sovimme satulansovituksen Hyvinkään Horsewellille, jonne kuskaamme Laran. Uskoaksemme sieltä löytyisi meille oikea penkki :)
kaunotar <3

Tällä hetkellä menen Laralla ilman satulaa ja Taru käy juoksuttelemassa kun itse en ehdi paikalle. Koulu haittaa harrastusta, vai miten se nyt meni. Eipä ole juuri nyt kilpailujakaan tähtäimessä, joten ei tämä pieni kevyt jakso haittaa mitään. Laran pitäisi muuttaa nyt toukokuun puolen välin paikkeilla meille kotiin taas kesäksi laitumelle, en malta odottaa! Kesäksi olisi myös jotain superkivaa ylläripylläriä tiedossa, mutta en paljasta sitä vielä! ;)

Tänään on tosiaan siis syntymäpäiväni, 22 vuotta tuli mittariin. Ei tunnu missään! Lähden tätä juhlistamaan katsomalla WÖYH!- nimistä bändiä Kouvolan House Of Rockiin. Flunssan ja jäätävän kurkkukivun ansiosta menen tee-linjalla :)

Hoivasin myös toisenlaista sairastavaa konia.. 

Mukavaa kevättä vain kaikille, eiköhän se postaustahti kiihdy kun taas pääsen vauhtiin! Tuo kahden viikon kuumesairastelu ja samaan syssyyn sattuneet Kankaanpää-viikonloput ovat vierottaneet mua ja Laraa toisistaan. Onneksi mulla on ahkera liikuttaja-apu, joka jaksaa Laran kanssa touhata kun itse en ehdi. Omatuntoni on todella huono ja tulen tosi surulliseksi kun en pääse tallille. Onhan se maailman paras tamma <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti