perjantai 23. lokakuuta 2015

Uusi alku

Moi!

En jaksaisi jokaista postausta aloittaa pahoittelemalla huonoa postaustahtia. Yksinkertaisesti: olen vain ollut itsekkin pihalla oman hevoseni asioista, ettei kerrottavaa juuri ole ollut. Sairaslomailimme Laran kanssa heinäkuun lopusta aina tähän päivään asti. Jalkani operoitiin 1.9 Turussa Sakari Oravan toimesta ja usean takapakin jälkeen alan olemaan nyt kunnossa. Laralla kipeytyi murtumajalasta polvi ja se vaati vähän piikityshoitoa sekä lepoa. Itse kykenen tällä hetkellä ratsastamaan vain ilman satulaa, mutta se ei tunnetusti menoa ole haitannut. Laralla saa alkaa pikkuhiljaa hyppäämään ja aloitamme hitaasti kavaleteista. En aio pitää kiirettä, vaan etenemme omien tuntemusten mukaan ja hevosta kuunnellen. Ei tietenkään pidä unohtaa omankaan jalan tilannetta, enkä tällä hetkellä jalan kestävyyteen täysin luotakkaan.

vuodelta 2013... hoikka neiti!
Kulunut kesä ja alkusyksy ovat olleet jokseenkin raskaita aikoja. Olen joutunut kohtaamaan asioita, joita en ikinä olisi uskonut kohtaavani. Muutto Kouvolaan, kevyt lukujärjestys, hevonen Kankaanpäässä muiden hoiteissa ja tuhottomasti vapaa-aikaa omien ajatusten kanssa. Aikaisemmin vihasuhteeni Kouvolaan on nyt muuttunut positiiviseen suuntaan. Löysin ihanan asunnon hyvältä paikalta Kuusankoskelta, Lara muutti tänään tutulle tallille ja nyt vihdoin asiat tuntuvat löytävän paikkansa. Voisin melkein sanoa elämän hymyilevän! (koputan puuta, karma prkl)
Lartsu tänään!

Tämän hetken tavoitteista: Ensisijaisesti koko ratsukon kuntokuuri. Kesäkilot pois ja kunnon kohotusta! Hetken vielä maltellaan odottaa täyttä treenauskuntoa ja sitten aletaankin työstämään jälleen enemmän koulupuolta. Sileätyöskentelyssä parantamisen varaa on jokaisessa asiassa, mutta erityisesti tasaisuus ja ratsastajan käsi vaativat kovia otteita (heh, hyvä sanavalinta tähän yhteyteen). Esteillä on taas ollut vähän taukoa, joten siinä tarkkuutta paikkojen hahmottamiseen sekä yleisesti luottamukseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti