perjantai 9. toukokuuta 2014

Surkeiden ja tosi surkeiden sattumusten sarja!

Joku paha karma on nyt mun niskassani, selkeesti. Ei hirveesti oo ollut kirjoitettavaa, kun joka päivä liki samaa meininkiä. Treeneissä ollaan oltu viimeksi.... hmm... helmikuussa? Tässä meidän surkeiden ja tosi surkeiden sattumusten sarja:
1. Helmikuussa totean, että satula on epäsopiva. Lara menee hyvin ilman ja satulan kanssa vastustelee. Päätän mennä vain ilman satulaa ja metsästää kuumeisesti uutta. En tiennyt, että satulattomuutta jatkuisi yli kuukausi!

2. Ratsastan maneesissa ja Lara säikähtää maassa olevaa puomia, jonka seurauksena on ep. Varaan ajan klinikalle, koska hysteria.

3. Klinikalla todetaan, että jalat kipeytyneet rasituksesta (kävelty mm. kovilla pohjilla, koska talvi). Etujalan nivelet ja toinen polvi piikitetään. 2 viikkoa saikkua.

4. Viikon saikkuilun jälkeen Laran etuset saivat oksettavan allergiareaktion. Meinasin pyörtyä! Klinikalta tuli käsky, että heti näytille. Seuraavana aamuna löysimmekin itsemme taas klinikalta.

5. Klinikalla annettiin penisiliniä suoraan suoneen ja saatiin piikitettävää lääkettä, oraalipastaa, sekä jauhetta mukaan. Piikityksen ansiosta turvotus oli laskenut seuraavaksi päiväksi. Ohjeena oli, että viikko saikkua ja takaisin reeniin.

6. Ehdin ratsastaa arviolta 2-3 päivää, kun Laran selkä kipeytyi yhtäkkisestä reenauksesta. Taisin hosua liikaa. Itse kouristelin samalla viikon kamalassa viruksessa, joka kaatoi sängyn pohjalle. Molemmat siis saikkuiltiin viikko.

7. Viikon saikkuiltua päätin reippaana tyttönä nousta taas selkään. Ihanaa, chapsit jalkaan ja menoks! Hain Laran ulkoa pesarille, jossa huomasin takasessa massiivisen impparin. Voi stna!! Ell tuli seuraavana päivänä ja antoi viikon sulfakuurin. Kävelytin ja kylmensin viikon joka päivä.

8. Viikon viilennyskävelytysoriprim-hässäkän jälken totean, että jalka vain turpoaa turpoamistaan. Voi räkä. Toinen päivystävä Ell paikalle > penovet-kuuri taas. Kysyi onko ollut aiemmin, johon vastaan että juuri pari viikkoa sitten. Kipulääkettä saaatiin myös mukaan. Jälleen viikko saikkua.

9. Ehdin pari iltaa piikittää, kun eräänä päivänä huomasin Laran poskien imusolmukkeiden, sekä pistoskohdan turvonneen. Jäätävät pallukat. Soitto lääkärille, joka neuvoi lopettaa piikityksen ja jatkaa oriprimilla loppuun. Työtä käskettyä.

10. Impparin parantuessa Lara oli vahingossa liian viileällä säällä ulkona ilman sadeloimea = selkä veti aivan uskomattomaan jumiin. Satulallaa ja ilman, neiti vain jäkitti ja pukitti paikallaan. Huoh, kävelytystä ja hieroja paikalle.

11. Hieroja kävi tiistaina ja totesi, että vasen puoli on aivan totaalijumissa. Kävelytystä maasta käsin ja torstaina selkään.. Maanantaina uusi hieronta. Jos kipeä, niin juoksutusta ja kipulääkettä. Ostin Backontrack-loimen lisäksi Royal-selänlämmittimen ja puin sitten molemmat. Eipä ainakaan saa vetoa selkään mistään.

Hei mitäs vielä? Piikkiin mahtuisi! Toukokuun kenttiksille heihei, kesäkuussa tähdätään ypäjän harrasteeseen!

2 kommenttia:

  1. Voi ei onpas teillä ollut huono kevät :/ Toivotaan että tuleva kausi olisi silti hyvä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vähän nihkeästi on lähteny, mulla nyt tunnetusti on ollut huonoa tuuria hevosten kanssa. Vuosi menikin liian hyvin! Lauantaina ratsastin Laralla ekaa kertaa ja neiti oli tosi hyvä :)

      Poista