torstai 22. toukokuuta 2014

takapakkia

Kuten otsikkokin sen jo kertoo... Laralle oli taas ilmestynyt päähän isot turvonneet alueet. Juur kun ajattelin alottaa hyppäämisenkin. Mittasin lämmön (38c), koska hevonen oli todella nuutuneen oloinen. Samantien soittoa taas eläinlääkärille, joka neuvoi nyt jättämään kokeiluna teollisen myslin pois. Muutenhan Lara kiiltää kuin kuparipannu, mutta jokin mättää. Jokin nyt allergisoi ja se täytyy nyt selvittää. Hurjaltahan se näyttää, kun posket ja kaulan liittymä ovat ihan turvonneet..

No ohjeeksi tuli kevyt liikunta. Ymmärsin sen heti käyntikuurina, mutta uusi soitto lääkärille avasi, että ei siis rankkaa treeniä, koska hevonen ei saa nyt mistään tarpeeksi energiaa (pelkällä heinällä, vedellä 1dl kivennäisellä mennään). Eli normisti käynti, ravi ja laukka hepan jaksamisen mukaan. Sen verta uskaltauduin, että hyppäsin kuvassa olevan ristikon kahdesti molemmista suunnista. Hurjaa!
Viikonlopuksi suuntaan Helsinkiin. Saan vähän päätä tuuletettua ja hetkeksi ajatukset pois murheista. Koetan raahata kameraa mukaan ja kuvata MyDay-tyylisiä postauksia :)

Alla oleva kuva iltasoutelusta Koonin järvellä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti