maanantai 12. tammikuuta 2015

Kun Larasta tuli Kouvolalainen..

Heippa vain hei!

Täällä sitä taas ollaan. Vaihdoin vähän blogin ulkonäköä, väsäilin oikein itse bannerinkin (melko hurjaa...). Kuvankäsittelytaitoni eivät perussäätöjä kummempia ole, mutta koulussamme tänään alkanut valokuvaus- ja photoshop-kurssi edesauttanee tässä asiassa. Toivottavasti ruostuneet ja unholaan jääneet photaritaitoni virskityisivät. En edelleenkään ole varma, miksi entisöijät kyseistä asiaa opiskelevat, mutta eihän se minua haittaa!

Vapaa-aika meinasi koitua ongelmaksi syksyn aikana - en meinannut aina keksiä tekemistä. Nyt asia on korjattu, sillä Lara muutti tänne Kouvolaan! Hiphei. Viiden tunnin ajomatka sujui hyvin, neiti seisoi hiljaa ja kärsivällisesti koko matkan. Perillä tallilla Lara jäi vain möllöttämään tarhaan, ei siis turhia hötkyilyjä. Neiti kuitenkin päätti ensitöikseen tiputtaa etukenkänsä samalla kun allekirjoittaneelle nousi kuume ja huonovointisuus kaatoi pedin pohjalle. Onneksi liikutus olisi muutenkin ollut liki mahdotonta huonon kelin ja kengättömyyden vuoksi!

Laran talli on pieni yksityistalli, josta löytyy Laran lisäksi (muistaakseni) kuusi kaviokasta. Tallilta löytyy kaksi lämmintä varustehuonetta, suuuuuri valaistu kenttä estekalustoineen, isot tarhat joissa osasta löytyy katos, täyshoito (vaatii totuttelua), heinät neljästi päivässä ja ihan rennon oloinen meininki. Maneeseja löytyy neljä 20 kilometrin säteellä ja todennäköisesti treenikaveriakin löytyisi, Ainiin! Ja maastoja lähtee suoraan pihasta, uittopaikka ja ravirata sijaitsevat kolmen kilometrin etäisyydellä. Ihan mukavaa siis :)

Laran kuntoutuksessa ollaan edistytty superhyvin. Itseasiassa, hyppäsimme viimeviikolla ensimmäistä kertaa! Viimevuonna taisimme hypätä kahdesti... Pienen pieni ristikko ylitettiin suurella innolla. Ollaan käyty myös kahdesti kouluvalmennuksessa ja saatu todella hyviä vinkkejä jatkoa ajatellen. Saisi omistajakin jumppauttaa itseään yhtä paljon kuin hevostaan..

Nyt kun vietän Laran kanssa aikaa taas muulloinkin, kun vain viikonloppuisin, on minulla siis asiaa kirjoitella blogiinkin! Ketään tuskin olisi hevoseton opiskelijaelämä kiinnostanutkaan... Se kun oli vain koulua ja kotona kyhjöttämistä. Ei mitään rankkaa biletystä!


ps. Kuvat otettu sunnuntailta, kun päästin Laraa ulos juoksemaan. Tuuli jäädytti naamani, keli oli hämärä ja ainoat kuvat. jotka onnistuivat ovat tuosta samasta kohdasta otettuja :D

Mitä muuten pidätte ulkoasusta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti