tiistai 27. tammikuuta 2015

Vastaukset vol. 1

Laraa koskevat kysymykset


1. Minkä tasoinen Lara on?
 heB ja re 110-120cm veikkaisin. Nyt ei olla päästy saikkuilun takia mitään tekemään, mutta irtohypytyksessä neiti on esitellyt huimaa kapasiteettiaan jo aiemmin :) 2. Tavoitteesi Laran kanssa vuodella 2015?
 Tavoitteet listasin aiemmin jo tänne, mutta kertauksena tähän: 

''Saada kuntoutus etenemään siihen pisteeseen, että kilpaileminen voidaan aloittaa. Paranemisennuste on hyvä ja todennäköisesti helmikuussa estevalmennukset ja pikkukisat voidaan aloittaa. Kunnon noustua tavoitteena on aloittaa 80cm luokista ja edetä niin pitkälle, kuin mahdollista. Suurtavoite 110cm luokat, realistinen tavoite 100cm luokat.


Koulussa saada enemmän hevosesta irti, tasaisuutta ja rentoutta. Pääosin kehitettävää on ratsastajassa. Tavoitteena startata vähintään kahdet koulukilpailut.

Kentässä tavoitteena startata vähintään kaksi harrasteluokkaa ja treenata enemmän varmuutta. Ratsastaja saisi psyykata aimon annoksen rohkeutta.'' 


3. Oletko koskaan katunut Laran ostoa?
En todellakaan. Päinvastoin.


4. Laran kolme vahvuutta?
Rehtiys, haastavuus ja ehdottomasti esteiden hyppääminen. 


5. Entä heikkoutta?
 itsepäisyys, yli-herkkyys (altis jumeille, allergisille reaktioille yms..), kiukuttelupäivät6. Miksi Lara iski silmääsi?
Laran ostin kaveriltani, johon tutuistuin Ypäjän Junior Meetingissä 2010. Etsin uutta hevosta, joka sopisi paremmin tarpeisiini ja kaverini vinkkasi omasta tammastaan minulle, jonka ovat kasvattaneet itse sen syntymästä asti. Itsehän olin päättänyt, että kolmatta tammaa en enää osta.  Karsinan ovelta kurkkaava ällönsöpöliini tamma vei kuitenkin sekä minun, että äidin sydämen heti ja se oli melkein jo sillä selvä. Äidin sanoin: ''tämä me otetaan! tämä!'' Koeratsastukset vielä vahvistivat tunteen ja Lara muutti meille :)

7. Mahtuisiko elämääsi tällä hetkellä muita hevosia, kuin Lara?
Ei mahtuisi ajallisesti eikä rahallisesti. Asun tosiaankin Kouvolassa ja opiskelen ammattikorkeakoulussa. Opintotuilla ja yhdeksän tunnin koulupäivillä ei juuri kahta hevosta hoideltaisi... :/

8. Pidätkö tänä vuonna taas uuden kisakauden?
Mikäli kuntoutus menee nappiin ja kaikki sujuu, niin todellakin!


 kuvat otettu Kouvolassa 23.1. Kuvannut Eveliina Sokura6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvat otti vielä ei-hevosihminen, joten oma haasteensa siinä varmasti oli :)

   Poista
 2. Tätä oli mukava lukea ja kulkeepa hienosti tuo Lara! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, lisää vastauksia tulossa ja uusia kuviakin on otettu! :)

   Poista
 3. miks haluut vaihtaa lahteen opiskelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Restaurointi ei välttis oo mun ala, ihan jo mun allergioiden (home+pöly) takia. Lahdessa olis muotsikassa kiinnostavia aloja, mutta katsotaan nyt!

   Poista