torstai 14. toukokuuta 2015

Perheenlisäystä

Tänään koimme iloisen perhetapahtuman! Ei, en ole synnyttänyt eikä kukaan siskoistani, vaan tästä eteenpäin Laran kanssa meillä laiduntelee kaksi superihanaa shettistä. Kyllä, ostimme kaksi shetlanninponia ja ne saapuivat tänään meille. Tämän olen tiennyt jo reippaan kuukauden, mutta siitä en sen enempää ole vielä uskaltanut hiiskua. Nyt nuo kaksi supersöpöä palleroa telmivät ja laiduntelevat kesätallillamme :)

Ponikujan Saaga
Rotu: Shetlanninponi
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 15.6.2013
i. Løgballes Kojak
e. Ponikujan Carla
omistaja: äiskän poni

Luennetta (yhden päivän kokemuksella): Saaga on rohkea ja utelias tamma, joka on selkeästi näistä kahdesta se pomo. Menee edeltä tutkimaan uusia asioita ja tulee mielellään rapsuteltavaksi. Seisoi mallikkaasti harjatessa ja on seurallinen.  Nauttii selvästi huomiosta ja antaa pientenkin lasten tulla rauhassa taputtelemaan.


Ponikujan Vekara
Rotu: Shetlanninponi
Sukupuoli: Ruuna
Syntynyt: 17.6.2013
i. Løgballes Kojak
e. Ponikujan Jade
 Luonnetta: Vekara on todella arka ja kulkeekin mielellään Saagan perässä uusiin paikkoihin. Ei tule vielä mielellään rapsuteltavaksi, vaan seuraa tilannetta mieluummin kauempaa. Tämän kesän tavoite onkin totuttaa Vekaraa enemmän käsittelyyn ja saada sille lisää rohkeutta. Huomasimme kuitenkin, että Vekara on selkeästi poikaviikarimaisen leikkisä ja innostui todella, kun laitoimme poneille jalkapallon käsittelyyn. Leikkisi koko ajan ja härnääkin siskoaan mukaan. Rohkaistui jo ensimmäisen päivän aikana irtaantumaan siskonsa vanavedestä ja intoutui painileikkeihin :)Tässä onkin sitten ihmeteltävää ja touhuttavaa näiden kahden riiviön kanssa. Heti olivat kuin kotonaan, söivät ja telmivät välillä. Tänäkesänä olisi tarkoitus ohjasajaa, juoksuttaa ja touhailla milloin mitäkin. Ensivuonna sitten kärrytellään! Jatkossa blogistani saatte lukea sitten kolmen nelijalkaisen kuulumisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti