sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Zilpa 14.6R

Moikka!
Kisakausi on nyt korkattu! Sain tässä yksi ilta kunnianhimoisen tavoitteen tähdätä Niinisalon heinäkuun kenttiksiin, joten ei muuta kuin kvaaleja metsästämään. Tässä onkin pienoinen kisarupeama menossa :)

Ilmeestä voitte päätellän Laran ratsastettavuuden :DD on tälle naurettu!
Tänään suunnattiin Petran kanssa siis Söörmarkkuun Zilpalle aluekisoihin, luokkana 80cm. Keskiviikkona hyppäämme Niinisalon juhannuskisoissa taas, joten siksi menin vain yhden pikkuluokan. Suorituksen jälkeen olisi hetken tehnyt mieli hypätä jälkkärinä 90cm, mutta säästellään hepparaasua.

Kotitreeniä, kokeilussa oliivikolmipala. Ei hyvä
Keli oli aivan kamala, tihutti ja välillä satoi aivan kunnolla. Kilpailut olivat tietenkin pihalla, how nice. No, mehän ei olla sokerista! Kilpailijoita ei ollut paljon, joten meinasi tulla vähän kiirus verkassa. Veryttelyssä Lara oli rautakanki, pörheä ja aivan pinkeänä. Se kyttäsi kaikkea, säpsyili, protestoi ulkoapujani pukittamalla ja oli vähän liiankin reipas. Otin kolme hyppyä pystylle ja kaksi okserille, ne menivät ihan ok. Mitä nyt toisessa kierroksessa Lara jäi jumittamaan ja puremaan kuolaimeen vetäen tuntuman aivan tyhjäksi. Ja korjatessani ulkopohkeella ulos punkevaa hevosta sain vastaukseksi mojovan pukin. Arh!

Kotitreeniä
Radalla Lara heräsi. Vielä enemmän siis. Mun laiskanpulskea mamman mussukkani on löytänyt sisäisen kenttähevosensa ja kuskasi tyttöä kuin märkää rättiä. Varsinkin pitkät linjat olivat aikas vauhdikkaat, kun ei viitti jäädä suuhunkaan nyppimään ja varsan askelia sekoittamaan. Kuinka ollakkaan, uusinnasta yksi puomi alas. Hevonen ryykäsi lujaa ja laakana pystylle, joka tuli sitten takajalkojen mukana alas. Ratsastettavuus oli melkoisen kamalaa, kun tuntumaa ei ollut ollenkaan. Veryttelyaika jäi todella lyhyeksi, ettei siinä juuri ehtinyt ratsastelemaan mitään siirtymisiä, väistöjä tms, jotta olisin saanut hevosen edes paremmin kuulolle. Teki mieli tosiaan mennä 90cm perään, mutta päätin säästellä hevosta keskiviikkoa varten. Harmittihan se, oma virhe.

Radalta poistuin kantavan ravuritamman kanssa
Lara vain söpöilee <3
Pakkasimme kamat, kaakin ja itsemme viluisina autoon. Mäkkärin kautta kotio lämpöiseen. Aloin sitten facen kautta kysellä tutulta omaa sijoitustani ja kuinka ollakkaan, olinkin neljäs. Eli sijoittunut! Oltiin kuulemma kaipailtu palkintojen jakoon, voi jehna. Tais mennä muillakin vähän penkin alle kilpailut, jos vain kolme ratsukkoa saivat puhtaan radan :D Meiltä ei Lartsun kanssa ainakaan vauhtia puuttunut!

Vähän edustavampaa otosta. Outfit of the day
Tiistaina vielä Kallen koulurääkki, keskiviikkona seurakilpailut 80cm (ja ehkä 90cm) ja juhannus onkin sitten leppoisaa, Tää mamma lähtee nummirockiin reivaamaan! :)

Kaunokainen<3
Tyhmä keli. Osaamaton ratsastaja. Yli-innokas hieno hevonen. Kuva kiteyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti