tiistai 24. syyskuuta 2013

Kenttispostaus osa 2

Helouu!

Maasto-osuus ei sit mennykkään ihan nappiin. Verkassa Lara tuntu tahmeelta ja koitin parhaani mukaan vain herätellä neitiä. Treeneissä Lara ei kytännyt esteitä ollenkaan (paitsi sitä latoa) ja tuntui muutenkin hyvältä, mutta nyt neiti meinasi kieltää jokaiselle esteelle. Sain tehdä töitä ihan kunnolla, kun varsa alkoi 10m ennen  estettä jo jäkittämään. Varmaan tilanne ja ihmisporukat esteiden luona ressasivat neitiä.

Copyright Piia Mäkelä
Copyright Piia Mäkelä
Viidennelle esteelle eli punaiselle sianselälle tuli eka töppi, sillä varmaan 2m ennen estettä oli iso puunjuuri ~20cm irti maasta, ja se näytti ihan maapuomilta. Lara nyt sattuu kyttäämään kantoja ja juuria (esimerkiksi järven rannassa on paha rinne täynnä juuria ja siittä neiti ei mene läheltäkään!) ja stoppasi tietenkin ennen sitä juurta.. No, uus yritys eli iso hyppy juurelle ja paikoiltaan sianselkä, suhteutettu  väli (8 laukkaa..) toiselle sianselälle ja sen jälkeen kukka-aita ylämäkeen ja taas töppi! Tai oikeastaan Lara hyppäsi esteen sivusta suoraan pusikkoon (huusin vaan ''ai s*tana!!'') ja luulin että hylky tuli. Kyselin vaan tutuilta tuomareilta että ''täh siis jatkanko mä, meenkö mä nyt mitähäh'' ja ne vaan nauro et anna mennä ny!

Copyright Piia Mäkelä
Anniina Gullans Photography
Loppurata meni ilman kommelluksia ja kukka-aidan jälkeen se kaasupoljinkin tuntui löytyvän. Alashyppykin sujui ilman mitään ongelmia! Yli aikaa tuli jonkun verran ja sijoitus oli lopuksi 34/47 eli viimeinen sijoilla oleva, loput oli hylättyjä. Ensin vähän harmitti kun hevonen oli niin huonon tuntuinen ratsastaa ja rata tuntu pakkopullalta, mutta annettakoon se anteeksi. Ensimmäiset kenttikset ja neidin kolmas kerta maastareilla.. Nyt treeniä alle, koulukisoja ja maastareita niin eiköhän toukokuussa suju vähän paremmin :)

Anniina Gullans Photography

Anniina Gullans Photography

Team ProCrossCountryRiders P&H
Anniina Gullans Photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti