maanantai 16. syyskuuta 2013

oijooooi..

Oltiin eilen maastoesteillä. Ilmoittauduin harrasteeseen. Voitte siis päätellä, että hyvillä fiiliksillä mennään!

Treenailtiin eilen koko harrasteen rata läpi oikeassa järjestyksessä. Olin lauantaina Kuopiossa, joten Laran liikutus oli jäänyt pelkäksi tarhailuksi... Virtaa siis oli ja neiti jopa pukitteli verkassa. Siis ihan oikeasti oli melkein villi! Ekalle esteelle (tukkisianselkä) tehtiin verkkahyppyjä ja Lara oli niin kuuma ja Tessan perään, että jätettiin kerran varmaan kaks laukkaa välistä kun tuuppasin esteelle.. Jännitin aluks taas kamalasti ja sähläsin selässä koko ajan. Se oliki isoin asia mihin mun pitäisi keskittyä maastoesteillä: istua rauhassa ennen estettä alas ja antaa hevosen tehdä työ. Alan jännittyneenä aina tuuppaamaan ja ''varmistelemaan'' esteelle.

Mentiin heti peräkkäin kolme ensimmäistä estettä. Kaikki muut meni ihan ok, paitsi melkein kiellettiin yhdelle Lato-esteelle. Hölmöä, ollaan hypätty se aikasemminkin! Laran mielestä se oli toisesta suunnasta ihan kamalan pelottava. Uusintayrityksellä meni jo paremmin :)

''Latoa'' ihmeteltiin jo viimekerralla :)

Se myös hypättiin erisuunnasta viimeksi!

En jaksa alkaa selostamaan loppurataa sen kummemmin, kaikki meni ihan ok ilman ísompia kommelluksia. Paitsi Pläjäys-niminen alashyppy oli tyylikkäin ikinä! Ensin kaks kertaa pysähdyttiin tuijottelemaan alas (kuski haloooo katse eteen..) ja kolmannella kerralla hypättiin kohti ääretöntä ja sen yli. Haha hassu Lara :) Äiti otti videoita Lumiallaan, täytyy koettaa saada ne koneelle (kuten myös hackamore-hyppykuvat, hups). Kokeiltiin lopuksi myös järveen menoa, eikä ollut ongelmia :) (tosin oli vähän vetoapua..)

Jäi harmittamaan, kun piti koeajaa ne uudet maastosuojat.. Olin hukannut kämpän avaimen ja Juha ei tietenkään ollut kotona ja tottakai ne suojat oli siellä keittiön pöydällä! Lisäksi näillä suojilla on surullinen tarina takana. Olin ostamassa suojia itse Hööksistä paikanpäältä, mutta etusuojista oli koko loppu. Pyysin varaamaan tulevasta kuormasta puuttuvat suojat ja lisäksi hyllystä ne takasuojat. Koska en itse ehtinyt Ylöjärvelle lähtemään, nakitin pahaa-aavistamattoman Juhan asialle. Sanoin, että kassalla on varattu suojat mun nimellä. Mutta eiiiih, pelkät etusuojat oli vain varattuna. Mikä logiikka ihan oikeasti! Ja mistä Juha nyt tietäis, että pitäis olla takasiinkin suojat ja vielä mitä kokoa tms... Ei vaan voi tajuta mikä järki mun olis varata pelkät etusuojat kun sanoin vielä että takasuojat kans sivuun, ettei nekin lopu kesken. No annettakoon harjoittelijaraasulle anteeksi, joudun vaan lähtemään tiistaina valmennuksen jälkeen vielä Hööksiinkin ajelemaan.. plääh.

Muihin kuulumisiin vielä, Lara ja Poniini lopettivat laidunkauden viimetorstaina. Poniini palautuu omistajalleen huomenna.. Nyyh! Se on maailman paras poniini :) Äiti oli shoppaillut sille uuden riimunkin ja ostan sille varmaan vielä jotain lisäksi huomenna.. Eivät vieläkään suostu luopumaan kasvatistaan meille (ymmärrettävistä syistä) :') Tulipas sekavaa tekstiä! Koitan ryhdistäytyä ja laittaa ne hackamorekuvatkin pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti