keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Pohdintaa..

Heippa vaan!

Olen kokenut uuden ahaa-elämyksen. Heppa toimii sittenkin! Okei, ei meillä mitään isoja ongelmia oo ollukkaan, mutta Lara on aina päänsä kanssa ollut ööö.. kauniisti sanottuna kameli. Ohjat käteen ottaessa se ensin venkslaa päällänsä eikä tahdo tulla avuille millään. Hampaat on katsottu ja raspattu, eikä ole ollut mitään poikkeavaa.

No, olin lainannut vanhaa remonttiturpistani Petralle ja sain sen jokunen aika sitten takaisin. Hetken päähänpistosta kyseinen turpis oli jo Laran päässä ja MIKÄ MUUTOS. Allani sipsutteli nätisti suustansa kevyt heppa, joka ei purrut yhtään kuolaimeen kiinni. No, aluksi ihan vähän, mutta vain vähän. Kokeilin hypätäkkin tällä ja se sujui hyvin! Kaikista ihanin hetki oli maanantaina, kun asiat vaan loksahtivat paikoilleen. Lara ei kertaakaan mun aikana ole laukannut yhtä pyöreästi ja raaauuuuhallisesti kuin nyt. Ei Lara mikään villi ole, kunhan vaan välillä kohnaa ja tuppaa juoksemaan alta pois varsinkin kulmissa, kun yritän ettei se kaatuisi lapa edellä joka paikkaan. Nyt se selkeästi keskittyi siihen mitä oli tekemässä. Menin kaiken lisäksi laukkapuomi/kavalettisarjoja, eikä laukan rytmi muuttunut mihinkään. Olin vaan yhtä hymyä! :)

Se onni loppu lyhyeen, kun samana iltana nousi kuume.. Arvasin, että jotain pahaa ton hyvän vastakohdaks tartti tullakkin. Tiistai meni siis löhötessä kotona ja leffaa katsoessa. Ei paha! Harvoin ehtii olemaan koko iltaa tekemättä yhtään_mitään. Hyvä näin, sillä olo koheni huomattavasti!

Palatakseni vielä tuohon kuolain/suuasiaan, kysyin lainaksi Anniinalta hackamorea. Ihan vain kokeilunhalusena haluan testata, kuinka neiti siihen suhtautuu. Olen ratsastanut Laraa pelkällä riimulla, joten uskon ettei isompia ongelmia synny. Itseasiassa odotusket on melko isot, uskon että tästä voi olla paljonkin hyötyä :)

Ja nyt pinnallista varusteasiaa!

Valkoinen B Vertigon huopa, ovh 43e -50% eli 21e! Vohvelikankainen sisäpuoli. Löytö! :D
Maanantaina tuli shoppailtua kenttäkisoihin varusteita. Tilasin suojat (koko oli loppu..) ja ostin uudet ohjat, kisatakin ja huovan.. Vielä tarvisi noutaa nuo suojat, ostaa yksi loimi ja keksiä jostain fuksian värinen paita! Maanantaina aloin kehitellä ideaa varustepostauksista. Kulutan töissä koneella paljon aikaa ja hiljaisina aikoina selailen lähinnä hevosvarusteita, ja olen aika hyvin perillä ''muodista''. Olen itseasiassa pari varustepostausta tehnyt, mutta työpaikkani kone on niin armottoman hidas, etten jaksa tapella kuvien ja sivujen hitauksien kanssa. Kysynkin nyt: Onko kiinnostusta erilaisilel varustepostauksille? Esim. Mitkä ovat nyt in ja out, mitä uutuuksia, erikoisuuksia, varuste-esittelyitä ja arvosteluita jne jne.. Mitä mieltä olette? :)
KL Sloane (punasilla raidoilla) ovh 380e~ löysin ale-hintaan 199e!! Löytö :D
nämä varasin mustina Hööksistä.. yht. 60e (eteen+taakse). Jämerältä vaikuttivat!
Ups, unohdin tehdä maastoesteiltä postauksen... tämäkin postaus jää kuvaköyhäksi, kun en ole Lartsimussukastani kuvia ottanut! Plääh. Lupaan ryhdistäytyä :)

2 kommenttia:

  1. Juu tee ihmees varustepostus!:D öö.. fuksia..?:o sellanen lila? Eks toi pinkki oo hyvä?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täytyy kehitellä, petra aina kiroo mun varusteurheiluani :D ei noi mun kamat oo pinkit, ne on fuksiat! :D siinon hiuksenhieno ero ;)

      Poista