torstai 24. lokakuuta 2013

Kuvapostaus: HIHS-tunnelmia!

Helou!
Tein tässä viimelauantaina varmaan rohkeimman teon ikinä ja ajoin päättäväisesti yksin (painosanalla yksin) Helsinkiin. Matkaa kertyy reilu kolmisen tuntia. Olin vakaasti päättänyt, että nyt haluan pitkästä aikaa HIHSiin ja erityisesti moikkailemaan vanhoja tuttuja. Ei auttanut muu, kuin kääntää Ralli-Fiestan nokka kohti isoa kirkkoa! Jännitti, ihan pirusti.

Ihana reissu, kertakaikkiaan! Tuli nähtyä tuttuja moonen mooooonen vuoden takaa. Lisäksi ostin long-time-no-see kaveriltani rannekkeen, joten istuin katsomossa maailman huippuratsastajien kanssa, ei paha! Expossa vältyin shoppauskuumeelta (Lara tarvii!!), enkä ostanut yhtikäs mitään. Itsehillintäni siis paranee!

No kuitenkin, tässä kuvasaldoa kisoista. Oikeesti hei, mun vanha sigmani vetelee viimesiään. Ei se kyllä ikinä hyviä kuvia ole tuottanutkaan, mutta tää on pohjanoteeraus..

Vladimir testasi kentän kuitupohjaa

Tsekkaa nää kamat! Vau!





Norjalaisen väriskaalaa :)



Rakkausraudikko <3 ihana!



Fia ja Masi, en vaa voi lakata ihailemasta tätä hevosta!

Ruotsalaisen taidonnäyte laukkapiruetista


Suomen hevoskansan  vävypoika

Lisää kuvateksti

Unaivan kaksoisolento !


Kaksmetrisen äijän oma esteistunta

Voiko joku selventää tän kääreen ideaa?

taas matchymatchy!

Mies, joka ei esittelyitä kaipaa...

.... Roger Yves Bost! 

ihan kiva kypärä

Malin ja silmäpuoli-Torsnesch

Ratsastaisitko ite tälläisen tien 160cm esteelle? (menossa lankulle..)

ooops

Mihin sitä nyt ohjia tarvitaan?

Ansaittu kiitos nollaradasta ja tilanteen pelastamisesta!

6 kommenttia:

  1. Tohon kääreesen sen,verran, että kyseiselle hevoselle tulee paljon haavoja siihen niin Se on suojana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erikoinen viritelmä, mietin et millä pysyy kasassa! Ja hassua, että juuri kannuksen kohdalla tarvitaan suojaa. Ihan kuin yritettäisiin peitellä verisiä kylkiä tai jotain.

      Poista
  2. se suoja voi olla myös sitä varten että hevoselta katkeavat karvat helposti esim. ihan saappaan vetoketjun vuoksi. Ja loppujen lopuksi tuo uusintaratsastuksen tie ei ollut niin jyrkkä kun tuossa kuvassa näyttää. Eihän siihen jokainen pysty, mutta tolla tasolla täytyisi sellaisesta jo suoriutua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juujuu, toiset hepat on herkempiä kuin toiset. Erikoinen ja ennennäkemätön viritys, mietin vaan että Larakaan tuskin arvostaisi tuollaista viritystä :D ja eihän se tiukka kaarre olisikaan, mutta tosiaan kun esteet on 160cm ja käännöksen jälkeen on pari-kolmel askelta esteelle niin onhan se nyt aika tiukka! Mua ainaki hirvitti katsoo lähestymisiä ja toi kuva kuvas realistisimmin koko kaarretta :D

      Poista
  3. Katselin hihsiä telkkarista ja selostaja (en muista kuka, mutta joku kuuluisa ratsastaja) sanoi tuon suojan suojaavan herkkää ihoa ja helposti lähtevää karvaa kannuksilta :D kuulemma jotenkin yleistä kimoilla hevosilla, mä tosin en oo ennen nähnyt millään hepalla tollaista :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kyllähän joillain lähtee karvaa tuosta kohtaa, mutta eikö siihen muutakaan keinoa ole? :D

      Poista