tiistai 2. heinäkuuta 2013

Yyteriin rantautui hylkeitä

Heloooy evribadi!

edit: lisätty vielä kuvia!
Hehe, enpäs ole taas muistanut postailla, kiitos juhannuksen ja hatarien muistikuvien! Nojoo, kaikki jotka mut tuntee niin tietää, etten oo alkoholiin koskenu puoleen vuoteen, ja että olin lähes koko juhannuksen kipeänä. Oli hienoa olla jossain vatsataudin tyyppisessä Särkänniemessä, kun et mihkään kieputtimeen uskalla mennä.. Olotila vastas krapulaa.

Perjantaipäivälle päätettiin Petran kanssa ottaa itteemme niskasta kiinni ja toteuttaa kauan haaveilema Yyterin reissu. Yyterissä on kaksi rantaa, jotka on sallittuja hevosille. Toinen ranta on pelkästään meriheppojen kahluuttamiseen, mutta sinne pääsee vain mettäpolkuja pitkin, joten päätimme säästää virkavaltaa etsinnöiltä ja suuntasimme koirarannalle (klik). Ja mehän tietenkin eksyttiin heti johki kinttupolulle, ja melkein kirjaimellisesti törmättiin naiseen ratissa. Siis jos kapea mökkitie on vain 20cm leveämpi kuin traikku, et sä änkee siittä ohi! Tollo. Eikä voinu ees väistää, ennenku annettiin _selkeät_ käsimerkkiohjeet :D aikuismaisesti tietty.

No päätettiin lähteä metsästämään parkkipaikkaa ja vedettiinki johonkin, mihkä ei varmaan edes saisi. Tullia vastapäätä olevalle pikkuparkkikselle. Mukaan oli lähtenyt Anniina kameransa kanssa. Parkkiksella huomattiin iloksemme, että nti Lara oli päättänyt virtsata kunnon lammikon, ja Uffe herrasmiehenä oli siittä onnessaan. Sitä orimaisuuden määrää! Anniina sai  toimia pienenä orjana/hevosenpitäjänä jne. Paikalle tuli mukava pariskunta ihastelemaan heppoja. Mukavia ihmisiä, kerrankin!
Lartsi näyttää tässä ihan arabilta hihi :D

Vihdoinkin päästiin selkään ja käveltiin rannalle.. joka oli täynnä koiria. Siis kymmeniä! Lara ei niinkään välittänyt koirista, kaikki muu (esim. meri) oli paljon pelottavampaa. Ja kivi rannalla! Mereen ei oikein kumpikaan suosiolla mennyt, mutta Uffen perässä Larakin uskalsi mennä nätisti. Aallot oli kyllä ihmeelliset ja yhden yli hypättiinkin. Hassu Lara :)
Pieni vertailu: Mun könötys ja pitkänä kulkeva heppa...

...ja Petran überkuvauksellinen Uffe ja antikönötys. ARGH mun istuntaa!

yritin istuu alas hetkeks ja keskittyä. mutta Lartsi halus mennä lujaaaa.

Tehtiin lenkkiä molempiin kierroksiin aluksi käynnissä. Alkuravit ja -laukat otettiin ensin hiekalla ja sen jälkeen siirryttiin veteen. Ekat laukat vedessä otettiin syvemmällä ja kyllä me kastuttiin! Petra alkoi sitten nössöilemään ja laukkaili vaan matalammassa ;) Viimenen laukka otettiin vielä syvemmällä ja taas sai huutaa ja nauraa kun vesi roisku. Oli kyllä ihan huippua! Oli vielä ihana aurinkoinen hellepäivä, joten virkistys teki hyvää. Ens kerralla ilman satuloita, niin voidaan oikein uida ;)

Lara sai mennä lujaaa!

Kuinka tyytyväinen ilme hevosella! Aijje <3

Ainiin, hihii! Hypättiin sunnuntaina 110cm okseri, ilman jännitystä! Wuhuu! Ostin lisää tolppia niin sain rakennettua ristikko-laukka-okseri sarjan. Meidän yhteinen ennätys! Äiti otti videota, katsotaan saisiko niitä koneelle.. :) Ainiin, iskä anto Laralle lempinimen Lattarauta.. Disakin oli jauhopää joskus :D Haha.

töttöröö!

ollaa normaaleja

käytiin näin syvällä kävelemäs!


kummalla isompi haba??

<3 Heidi ja Lattarauta

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia :) mekin oltiin mun hepan kanssa yyterissä kahlailemassa viime viikolla. Tosin meillä ei olekaan sinne kuin kiven heitto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaikki kunnia kuvaajalle :) Asuttaispa mekin niin lähellä! Tunnin ajomatka trailerin kanssa, mutta kyllä tää on sen kaiken vaivan arvoista. Paikallinen uittojärviki menee aina heinäkuussa ihan sinilevään, joten täytyy harkita taas yyterin reissua ;)

      Poista