maanantai 3. maaliskuuta 2014

Back on track

Moikka!

Tässä nyt aikani kuluksi ajattelin kertoa teille hieman Back on Trackin tuotteista. Kyseisiin tuotteisiin tutustuin joskus vuonna 2009-2010 kun klinikalta suositeltiin niitä Mambulle, jonka takaset keräsivät nestettä. Pidimme ajatusta vähän huuhaana, mutta miksipäs ei. Linimenteillä lotraus on jäänyt, sillä suojien ansiosta hevosella oli aamulla kuivat jalat. Mihin niiden vaikutus perustuu?

Kaikki Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tämä funktionaalinen tekstiili on vanhan kiinalaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian yhteistyön tulos. Toiminnalliset ominaisuudet on tuotu tekstiiliin liittämällä polyesteri- tai polypropyleenikuituihin funktionaalisia ominaisuuksia sisältäviä keraamisia partikkeleita. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron tason nousu puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä. Back on Track -suojia tulisi käyttää ennen treenausta tai kilpailua. Lisää täältä KLIK

Eli kyseessä ei ole mikään lämpöhuopa, ylikuumenemisvaaraa ei ole. Annetaan pari esimerkkiä omasta elämästä:
Lara päästä varpaisiin botissa.

1. Jalkasuojat. Minulla on nämä jokaiseen jalkaan. Ja ne oikeasti auttavat ja ennaltaehkäisevät. Linimenteillä ihoa ärsyttävä lotraaminen on jäänyt täysin.

2. Selänlämmitin. Tämän sain Disan mukana, koska Kangasalainen hieroja oli suositellut sitä pitkärunkoiselle hevoselle. Ja kyllä se selkä kipeä olikin, jos tätä ei aina käyttänyt. Myyty Petukalle :D

3. Alushanskat. Kämmeneni ovat todella kipeät, tuntuvat turpealta ja polttelevat. Lapissa kelkkailessa ne olivat aamulla niin kipeät, ettei mikään tavara pysynyt kädessä. Nukuin yön nämä hanskat kädessä ja aamulla ei ollut mitään. Yhden yön unohdin pukea hanskat ja kipu oli taas palannut. Hanskat kätöseen, niin ongelma ratkesi.

4. Edestä kapea selkävyö. Kipeän selän pelastus! Tukee, lämmittää, hoitaa.

5. Pisteenä i:n päälle: Bot-verkkoloimi. Lara on ollut aivan tajuttoman kovassa jumissa, eikä oikeastaan ikinä ole taipunut rehellisesti vasemmalle. Parin hierontakerran jälkeen ostin loimen, vaikutus näkyi kolmessa päivässä. Se oli ihan uskomaton tunne! Hevonen ihan oikeasti taipui ja rentoutui niskastaan. Suosittelen!
Kuvassa vielä vanha loimi. Uudessa kultainen teksti ja renkaat kaulakappaleelle valmiina

Lisäksi tilasin itselleni nyt niskasuojan. Saa nähdä onko siitä apua jatkuviin niskajumeihin, jotka aiheuttavat pääkipua.

Asiakkailta on tullut hyvää palautetta. Eräältä mieshenkilöltä lakkasi tenniskyynärpää oireilemasta, kun hän käytti 3vko bot-kyynärpääsuojaa. Ei siis ihan paska tuote!

Surkeus haluaa....

Että sellaista :) Onko teillä kokemuksia?

2 kommenttia:

  1. ei oo kokemuksia, mutta kiinnostaisi tietää mistä näitä saa? :) Hevosille ja koirille olen löytänyt, mutta noita ihmisten en oo nähnyt :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. backontrackin sivuilta löytyy lista jälleenmyyjistä: http://www.backontrack.com/fi/loyda-jalleenmyyjasi/. Jos satut olemaan paikallinen, tule kysymään minulta!

      Poista