lauantai 29. maaliskuuta 2014

Jos ei olisi hevosia...

Silloin tällöin tulee mietittyä, että mitä jos ei olisi hevosia. Mullahan on tavallaan monia harrastuksia, jotka ovat jääneet ajanpuutteen vuoksi. Työn ja tallin lisäksi ei iltaisin jää kuin pari tuntia oikeasti vapaata aikaa. Kerran viikossa pyrin pitämään täysvapaan heppapäivän, joskus kaksikin jos saan Ennan nakitettua liikuttamaan. Mitä tekisin jos ei olisi hevosta?

- Harrastaisin! Soittaisin bassoa, opettelisin kitaraa, laulua ja mahdollisimman monipuolisesti soittimia, piirtäisin ja maalaisin, tuunaisin huonekaluja, sisustaisin.. yms yms.

- Olisin ihan rappiolla, haha. Koska viikonloppuisin ei olisi kisoja ja valmennuksia, olisin varmasti konttailemassa paikallisissa lauantaiyönä ja koomaisin sängyn pohjalla sunnuntait krapula-hasania syöden. Olisko se sit elämää?

- Parisuhde joko kukoistaisi tai ei. Ehdittäisiin ainakin käymään syömässä ja elokuvissa vaikka joka viikko. En sitten tiedä onko liika liimautuminen hyvä vai huono.. :D

- Mulla olis aikaa olla kavereiden kanssa! Ehtisin vaikka joka ehtoo kahvittelemaan ja tekemään jotain. Mulla saattaisi olla isompi kaveriporukka. Ehtisin myös matkustelemaan muihin kaupunkeihin tapaamaan long-time-no-see kavereita.

- Matkustelu ei olisi ongelma. Äkkilähtö ja pomolle moikat. Ei tarvisi järkeillä hevosen liikutuksia ja potea huonoa omatuntoa.

- Sitä rahan määrää!! Omistaisin ainakin hienon auton, vaatteita, kenkiä, elektroniikkaa.. Olisi varaa oikeasti vaikka mihin jos palkoista olisi säästynyt.

- Pääsisin opiskelemaan (tai siis jos läpäisisin pääsykokeet) ja opiskelijaelämä olisi helpompaa ja myös taloudellisesti vakaampaa

- Mulla olis niin paljo vapaa-aikaa että se kävis tylsäksi....

- Ikävöisin hevosia koko ajan ja varmaan joka tapauksessa asuisin Petran tallissa.

- Mikään edellä olevista tuskin toteutuisi. Möllöttäisin kotona forever alone ja suklaalevy kädessä

- Elämästä puuttuisi merkitys

Johtopäätös = ei taida tästä likasta olla hevosettomaan elämään. Ei pysty ees ajattelemaan! 

1 kommentti:

  1. Itselläni on ollut 16 vuotta hevosia kunnes viimeisin kuoli vanhuuteen ja sopivasti meni työt alta :( 3 vuotta ollut ilman mitään kosketuta hevosiin. Se sattuu, se oikeasti sattuu niin paljon ja itkettää illasta toiseen miettien: mikä elämä tää on? ei ainakaan mun elämä. Toivottavasti kukaan hevosia omistanbut ei joudu kyseiseen tyhjyyteen.

    VastaaPoista