torstai 20. maaliskuuta 2014

Fiilistelin liian aikaisin

Tää ei tiettekö saa olla totta.

Kuten kerroin aiemmin, oltiin klinikalla. Jee ei ollut kinnerpatteja, jee selvittiin piikityksellä.

KATTOKAA NYT MIHIN TÄÄ MENI SEN PIIKITYKSEN TAKIA!

Oli meinaan sydäri lähellä ku talutin hepan pesarille. Istuin paalin päälle tärisemään hetkeksi. Petran äiti soitteli aamulla, että Lara ei suostunut menemään tarhaan ja oli muutenkin nuutunut. Arvasin heti, että kuumeessa on.. 38.5 lämpöä ja jalat tosiaan näyttävät tuolta...

Ensin veikattiin influenssaa, mutta tuo turvotus viestii kyllä muuta. Soitin klinikalle, joka määräsi metacam-kuurin ja paikallishoitona kylmäystä ja taluttelua varovaisesti. Jos ei auta, niin äkkiä klinikalle, jossa on kaksi vaihtoehtoa: nivelten uudelleenpiikitys tai nivelten putsaus. Vatsaa vääntää..

Jos johtuisi siitä, että piikitys ei ole ollut steriili, olisi se reagoinut heti. Joidenkin hevosten nivelet reagoivat piikitykseen näin, toiset jopa 3 viikkoa piikityksen jälkeen. Mutta miksi juuri satulansovituspäivänä, miksi näin lähellä Saksan reissua, MIKSI AINA MULLE?

Saksaan lähtöä varjostaa moni epäonninen sattum.. taidan joutua jäämään tänne.


4 kommenttia:

 1. Voi ei! :( Pidän isosti peukkuja että reaktio menisi nopeasti ohi. Tosi hyvä uutinen kuitenkin, ettei johdu siitä ettei olisi ollut steriili.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että metacam auttaa nopeasti. Mä olen tunnettu kyllä huonosta tuurista hepan kanssa.. Joo se olisi kuulemma reagoinut heti seuraavana päivänä jos johtuisi liasta :) kiitos paljon!

   Poista
 2. On kyllä hurjan näköset noi kintut!

  VastaaPoista