perjantai 21. maaliskuuta 2014

Huh

Noin vain. Aamulla 7ltä Lara lastattiin täystuhon rekkaan ja suunnattiin kohti klinikkaa. Olin liki varma, että Lara jaa yöksi tai joutuu nivelhuuhteluun yms.

Meitä tutki sama lääkäri kuin viimeksikin, myös paikan pomo kutsuttiin paikalle. Laralla mitattiin 39,3 C kuume, joka varmaankin nousi kuljetuksen aikana vähän korkeammalle. Jalkoja tunnustellessa todettiin, että turvotus on ulkona pehmytkudoksissa eli ei nivelissä, kuten aluksi luultiin.

Laraa juoksutettiin vähän pihalla ja todettiin, että puhtaasti liikkuu. Lisäksi hengitystiet tutkittiin nenän kautta tähystämällä. Kaikki oli siellä siistiä ja limakalvot ehyet. Lara oli ihan nätisti koko päivän, kaikki toimenpiteet tehtiin ilman rauhoitetta. Mitä nyt neiti yritti hirnua naapurin suokkiorille tähystysletku nenässään...

Lääkekuurina kortisonia aamuin illoin pistoksena, Oriprimia aamuin illoin 7 päivää, sekä Metacam-kuuri loppuun. Tässä saakin itse opetella pääsemään neulakammosta eroon ja ajella reippaasti ennen töitä tökkimään heppaa neulalla kaulaan. Jaiks! Klinikalla Lara sai jo ekan satsin suoneen, joten huomenan pitäisi olla jo huomattavasti paremman näköinen heppa.

Tarkkaillaan vähän. Kun heppa on pirteämpi, mennään vielä pari päivää kevyempää ja sitten asteittan normireeniin. On tässä jo lepäiltykkin!!

ps. Haen sovitukseen tänään Prestigen Roman... hihi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti